4

تاثیرات فصل سرما بر پریود

  • 27 ژانویه 2021 - 12:45
تاثیرات فصل سرما بر پریود
با تغییرات آب و هوا و سرد شدن هوا، تغییراتی در چرخه قاعدگی زنان ایجاد می شود. این تغییرات شامل چند مورد می شوند که در هر فردی متفاوت است.

تاثیر سرما بر پریود و وضعیت قاعدگی زنان

وقتی صحبت از سلامتی می شود، پای فصل زمستان و سرمای هوا نیز به میان می آید. روز ها کوتاه تر و شب ها طولانی و سرد می شود که مجبور هستیم مدت زمان بیشتری را در منزل بگذرانیم. علاوه بر این سرمای هوا فعالیت بدنی را محدود و سبک زندگی را کند می کند.

تاثیر سرما بر پریود

هوای سرد علاوه بر تغییرات شدید در سبک زندگی، باعث تغییرات جسمی و روحی زنان نیز می شود. به گفته متخصصان زنان، چرخه قاعدگی نیز تحت تاثیر سردی هوا قرار می گیرد و معمولا شرایط را برای بسیاری از زنان بدتر خواهد کرد.

آگاهی از تاثیرات سرما بر چرخه قاعدگی می تواند به شما کمک کند تا بهتر با این تغییرات کنار بیایید. در این قسمت از اپاراتمی برخی از راه های تاثیر سرما بر چرخه قاعدگی و نکاتی برای مقابله با این تغییرات آورده شده است.

تاثیر سرما بر پریود

۱- علائم قبل از قاعدگی

سندروم قبل از قاعدگی به علائم متعددی گفته می شود که چند روز قبل از پریود ظاهر می شود. این علائم شامل نوسانات خلقی، نفخ، تحریک پذیری، اضطراب و افسردگی می شود. برخی از زنان در زمستان اوقات بیشتری را در خانه سپری می کنند و باعث می شود احساس تنهایی و انزوا کنند. عدم قرار گیری در معرض نور خورشید نیز ممکن است احساس مالیخولیا را افزایش دهد.

کمبود کلسیم و ویتامین D به دلیل نور آفتاب محدود می تواند عامل محرک سندروم پیش از قاعدگی باشد. اخیرا مطالعه ای نشان داده است زنانی که حدود ۵۰۰ میلی گرم کلسیم مصرف کرده اند علام قبل از قاعدگی را با شدت کمتری تجربه کرده اند. غذا های سرشار از کلسیم و ورزش منظم نیز می توانند علائم قبل از قاعدگی را در زمستان بهبود بخشند.

اضطراب و افسردگی

۲- عدم تعادل هورمونی

عدم تعادل هورمونی یکی دیگر از عواقب هوای سرد است. همانطور که در نمناک می خوانید کمبود نور خوشید بر سیستم غدد درون ریز تاثیر می گذارد و عملکرد تیروئید را آهسته می کند. کاهش عملکرد تیروئید نیز منجر به متابولیسمی کند و سپس دوره های قاعدگی طولانی می شود.

این اتفاق ادامه دارد تا زمانی که بدن با تغییرات شدید هوایی سازگار شود. اگر چرخه های قاعدگی شما بعد از یک تا دو ماه به حالت عادی برنگردد، باید در اسرع وقت با متخصص زنان و غدد مشورت کنید.

۳- درد قاعدگی

رگ های خونی در زمستان فشرده می شوند که به معنای مسیر باریک تر برای جریان خون می باشد. به دلیل انقباض عروق، جریان خون در قاعدگی قطع شده و منجر به افزایش درد پریود در فصل زمستان می شود. کیسه آب گرم یا دستمالی گرم می تواند به شل شدن رگ ها کمک کرده و در نتیجه درد را کاهش دهد.

افزایش درد قاعدگی

۴- چرخه قاعدگی

دوره های قاعدگی به شدت تحت تاثیر هوای سرد قرار می گیرند. این تغییرات به بسیاری از عوامل مرتبط با آب و هوا از جمله فشار جوی، دمای هوا و نور خورشید نسبت به داده شده است اما با این حال یک مطالعه اخیر خلاف آن را ثابت کرده است. این مطالعه نتیجه گیری کرده است که نور خورشید عامل اصلی موثر در چرخه قاعدگی است.

طبق این مطالعه تخمدان ها در تابستان بیش از زمستان فعال هستند. روال تخمک گذاری درزمستان ها از ۹۷ درصد به ۷۱ درصد کاهش میابد. ترشح هورمون محرک فولیکول نیز در مقایسه با تابستان کمتر و دوره قاعدگی طولانی تر است. چرخه قاعدگی طولانی و کاهش تخمک گذاری تجربه پریود را منزجرکننده می کند.

برای پیشگیری از تغییر در چرخه قاعدگی هنگام هوای سرد مهم است که در روز های آفتابی تا حد ممکن نور خورشید را دریافت کنید.

مصرف موادغذایی با ویتامین D همچنین می تواند کمبود نورخورشید را جبران و چرخه قاعدگی را منظم کند.

اگر دوره های نامنظم یا دردناکی را تجربه می کنید باید در اسرع وقت به متخصص زنان مراجعه کنید.

لینک کوتاه : https://www.aparatme.ir/?p=5209
  • نویسنده : حسن
  • ارسال توسط :
  • منبع : نمناک
  • 604 بازدید

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.