۶ درمان طب سنتی برای تسکین سریع عفونت ناخن پا
عفونت ناخن شست پا دردآور و آزار دهنده است که براثر عفونت و یا عدم مراقبت ، ناخن به درون روییده ایجاد می شود ، عفونت ناخن تورم پوست کوچک اطراف ناخن ها هستند که در دست ها و پاها رخ می دهند و باعث حساسیت، سرخ شدن و گاهی عفونت می شوند ؛ با اینکه در اکثر موارد عفونت ناخن جدی نیستند و اغلب در مدت زمان کوتاهی ناپدید می شوند، باید آن ها را درمان کنید تا درد متوقف شود و ازبیماری های دیگر پیش گیری کنید.
خوشبختانه لازم نیست همیشه به لوسیون و محصولات دارویی متوسل شوید تا فرآیند التیام را تسریع کنید با کمک برخی ترکیبات طبیعی و نسخه های گیاهی که در این بخش از اپاراتمی خواهیم گفت ، می توانید چندین داروی خانگی درست کنید که ممکن است ناخن آسیب دیده را به حالت عادی برگرداند.
درمان گیاهی عفونت ناخن شست پا
دم کرده آویشن :
آویشن گیاهی دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی است که می تواند به درمان عفونت ناخن ملتهب کمک کند. محتوای آن احساس سوزش را آرام و به جلوگیری از عفونت های احتمالی کمک می کنند.
مواد اولیه :
۱ق آویشن
۱فنجان آب
نحوه مصرف :
پنبه را داخل مایع فرو کنید و آن را روی ناخن آسیب دیده بمالید.
بگذارید ۱۰ دقیقه بماند و ۲ بار در روز انجام دهید.
پیاز :
پیاز حاوی ترکیبات سولفور با اثرات ضد باکتری است که درمان عفونت های قارچی را آسان تر می کند. استفاده مستقیم از آن روی این ناحیه ، التهاب را کاهش می دهد و به بازسازی پوست آسیب دیده کمک می کند.
مواد اولیه :
نصف پیاز ، ۱/۴ فنجان آب
نحوه آمادگی :
پیاز را تکه تکه و با آب مخلوط کنید.
نحوه استفاده
مخلوط را روی ناخن بمالید و بگذارید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بماند.
آن ها را با آب گرم بشویید و دو بار در روز تکرار کنید.
هویج و عسل :
با ترکیب کردن هویج مرطوب کننده و خاصیت بازسازی و آنتی بیوتیکی عسل ، یک روش درمانی موثر برای درمان ناخن ایجاد کنید. مواد غذایی آن پوست را ترمیم ، درد را تسکین می دهند و به محافظت از ناخن در برابر عوامل عفونی کمک می کنند.
مواد لازم:
۱عدد هویج
۲قاشق سوپ خوری عسل ( ۵۰ گرم )
طرز تهیه:
هویج را مخلوط کنید وقتی خمیری شد، آن را با عسل مخلوط کنید.
روش استفاده:
درمان را روی ناخن بمالید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند.
با آب گرم بشویید و با دقت موضع را خشک کنید.
هر روز از آن استفاده کنید تا پوست درمان شود.
روغن زیتون وسیر:
سیر درمان طبیعی است که به جلوگیری از زخم پوست مرتبط با عفونت ناخن کمک می کند. می توانیداثرات این درمان را با روغن زیتون به حداکثر برسانید چون کرمی مرطوب و بازسازی کننده است
مواد لازم:
۱ سیر خام
۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون ( ۱۶ گرم )
طرز تهیه
سیر خام را له و با روغن زیتون مخلوط کنید.
نحوه استفاده
خمیر را روی ناحیه آسیب دیده بمالید و با یک بانداژ بپوشانید.
آن را کل شب بگذارید تا زمانی که درمان شود.
نمک اپسوم :
نمک های اپسوم به عنوان ضد عفونی کننده طبیعی عمل و به جلوگیری از آلوده شدن کمک می کند. با استفاده از ان پوست نرم و سلول های مرده را پاک می کند و به بازسازی دوباره پوست کمک می کند.
مواد لازم:
۳ قاشق سوپ خوری نمک اپسوم ( ۴۵ گرم )
یک فنجان آب ( ۲۵۰ میلی لیتر )
طرز تهیه
نمک، را داخل فنجان آب داغ حل کنید.
نحوه استفاده
موضع را در آب نمک خیس کنید یا مدت ۲۰ دقیقه بشویید.
هر روز تا زمانی که بهبود یابید از آن ها استفاده کنید.
روغن خردل و زردچوبه :
این نسخه ضد باکتری و مسکن به آرام شدن حساسیت پوست ناشی از ملتهب شدن کمک می کند. این آنتی اکسیدان ها به احیای بافت آسیب دیده کمک می کنند و در نهایت یک لایه محافظتی ایجاد می کنند که قارچ ها و باکتری ها را مسدود می کند .
مواد لازم
یک قاشق چای خوری زرد چوبه ( ۵ گرم )
۱ قاشق سوپ خوری روغن خردل ( ۱۵ گرم )
طرز تهیه
زرد چوبه را با روغن خردل مخلوط کنید تا خمیر سفتی به دست بیاید.
نحوه استفاده
مخلوط را روی ناخن هایتان بمالید و بگذارید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بماند.
با آب گرم بشویید و دو بار در روز استفاده کنید.
اگر هر گونه ترک خوردگی یا قرمزی اطراف ناخن های خود دیدید می توانید یکی از این نسخه ها را امتحان کنید تا سریعا درمان شود ، فراموش نکنید باید پوست خود را در حد مناسب مرطوب کنید تا مانع عفونت ناخن شوید در ادامه لازم دانستیم که به علل این مشکل نیز بپردازیم.
علت عفونت ناخن شست پا
فشاری که حین راه رفتن، پوشیدن کفش و چاقی (در صورت وجود) وارد می شود سبب نفوذ بیشتر خار شده و شرایط را بدتر می کند. عوامل خطر مستعدکننده برای فرورفتگی ناخن پا مشتمل بر مکانیسم های آناتومیک و رفتاری هستند. در حقیقت فرورفتگی ناخن پا به علت دید نامناسب یا ابزار نامناسب، یک خار ایجاد می شود که محکم به بافت های اطراف ناخن اتصال می یابد و با رشد صفحه ناخن اتصال می یابد و با رشد صفحه ناخن به سمت دیستال بیشتر به عمق نفوذ می کند. به عقیده برخی این مشکل در ناخن های نازکتر و صاف تر و نیز ناخن های دارای چین ناخن پهن تر بیشتر است درحالیکه این ادعا ثابت نشده است.
یکی دیگر از علل بروز عفونت در ناخن شست پا ضربات مکرر (مثلا دویدن، شوت کردن) یا ترومای ناآگاهانه ای که به انگشت شست پار وارد می شود است همچنین استعداد ژنتیکی و سابقه خانوادگی، تعریق بیش از حد و بهداشت نامناسب پا احتمال فرورفتگی ناخن را افزایش می دهند.
دیابت ، چاقی و اختلالات تیرویید، قلب و کلیه که می توانند سبب ادم اندام تحتانی شوند نیز ممکن است این احتمال را افزایش دهند.