2

چند توصیه کوتاه برای وا رفتن فلافل

  • 13 ژانویه 2021 - 17:54
چند توصیه کوتاه برای وا رفتن فلافل
مشکل وا رفتن فلافل چند علت ساده دارد که اگر اقدام به رفع این نکات حتما فلافل شما متلاشی نخواهد شد.

وا رفتن فلافل در روغن و نکات مهم آن

برای متلاشی نشدن مواد فلافل بهتر است که مواد را پس از مخلوط کردن به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.

وا رفتن فلافل

هنگام سرخ شدن روغن نباید روی فلافل ها را بگیرد تا مانع از وا رفتن فلافل ها شود.

وا نرفتن فلافل

با قاشق مدام روی فلافل های در حال سرخ شدن روغن بریزید تا خودش را بگیرد.

اگر فلافل ها هنگام فرم دادن در دست خشک و سفت بود یا وا رفت یک یا دو قاشق آب سرد به آن اضافه کنید.

هنگام چرخ کردن نخود ها حتما به خوبی این کار را انجام دهید که از جمله عوامل مهم و تاثیر گذار در وا نرفتن فلافل ها می باشد.

لینک کوتاه : https://www.aparatme.ir/?p=4760
  • نویسنده : حسن
  • ارسال توسط :
  • منبع : نمناک
  • 499 بازدید

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.