مواد لازم کتلت بوقلمون :
- سینه بوقلمون :۵۰۰ گرم
- سیب زمینی :۵۰۰ گرم
- پیاز:۲۰۰ گرم
- سیر :۲ حبه
- سس مایونز :۱ قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ :۱ عدد
- پودر سوخاری در صورت نیاز:۱ پیمانه
- روغن :به میزان لازم
- نمک ، فلفل و زردچوبه :به میزان دلخواه
کتلت بوقلمون خوشمزه
طرز تهیه کتلت بوقلمون :
برای شروع ابتدا , سینه بوقلمون را چرخ کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم له کنید.سیب زمینی ها را با پوست آبپز کنید و بعد از آبپز شدن ، پوست آن را بکنید و بعد از خنک شدن رنده کنید.
در صورت دلخواه برای استفاده کردن پودر سوخاری به آن مقداری زردچوبه ،فلفل و ادویه کاری بزنید.
سپس داخل ظرفی ، مرغ ، سیب زمینی و پیاز را همراه مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید.بعد از مخلوط شده این مواد سس مایونز را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد چسبندگی لازم را بدست بیاورند.
سپس مواد کتلت را داخل یخچال قرار دهید و روی آن را بپوشانید و تا نیم ساعت استراحت کنند.
بعد از استراحت دادن مواد ، مقداری روغن داخل تابه ای بریزید تا داغ شود. سپس به اندازه یک گردو بزرگ از مواد بردارید و در کف دست به آن شکل دهید.
اگر دوست داشتید میتوانید کتلت ها را داخل تخم مرغ و پودر سوخاری بزنید و در روغن سرخ کنید و یا به طور ساده در روغن سرخ کنید.
پخت کتلت بوقلمون
نکته:
در صورت وا رفتن مواد کتلت حتما به آن یک عدد تخم مرغ اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد کتلت بوقلمون
کتلت بوقلمون جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه میباشد .
کتلت بوقلمون را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .