طرز تهیه ساندویچ کباب تابه ای
ساندویچ کباب تابه ای یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و محبوب خانگی است که علاوه بر طعم های متنوعی که دارد دستور پخت آسانی هم دارد.
مواد لازم :
- نان باگت : ۲ عدد
- گوشت چرخ کرده :۳۰۰ گرم
- پیاز : ۱ عدد متوسط
- قارچ : ۱۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای :۱ عدد
- سیر : ۱ حبه
- جعفری :چند برگ
- پنیر گودا ورقه ای :۲ عدد
- گوجه فرنگی :۲ عدد
- پودر سیر، آویشن ،نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
ساندویچ کباب تابه ای
دستور پخت ساندویچ کباب تابه ای
برای شروع ابتدا پیاز را پوست بگیرید و پس از شستن با رنده ریز رنده کنید.
سپس با فشار دست آب اضافه آن را بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.به مقدار مناسب نمک و فلفل هم به مایه گوشت بیفزایید و آنها را با دست خوب چنگ بزنید تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
سپس کف تابه ای نچسب که مناسب با حجم مواد باشد مایه گوشت را پهن کنید و روی آن را با دست یا قاشق به صورت یکدست صاف کنید. تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا آب گوشت کشیده شودو وقتی کباب خودش را گرفت آنرا با کارد به صورت طولی برش بزنید.حالا کمی روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا کباب سرخ شود.وقتی یک طرف کباب سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
در این فاصله قارچ ها را بشویید و خرد کنید فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی ها را هم بشویید و خرد کنید.
سپس قارچ های خرد شده را به همراه پودر آویشن،پودر سیر ، فلفل و کمی نمک در مقداری روغن تفت دهید.حرارت را بالا ببرید تا قارچ ها آب نیندازد و کمی سرخ شود.
وقتی قارچ ها سرخ شدند, آنها را از داخل تابه خارج کنید و مقدار دیگری روغن داخل تابه بریزید و فلفل دلمه ای ها را داخل آن تفت دهید. بعد از کمی نرم شدن فلفل ها آنها را نیز از تابه خارج کنید و در نهایت گوجه های خرد شده را داخل تابه تفت دهید.بعد از نرم شدن گوجه ها ،فلفل های تفت خرده را به گوجه اضافه کنید و روی آنها کمی فلفل، پودر سیر و نمک بپاشید.
بعد از اتمام این مراحل نان باگت را باز کنید و داخل آن به ترتیب مقداری از سس گوجه و فلفل دلمه ای ،بعد کباب سرخ شده و در ادامه قارچ سرخ شده به همراه کمی جعفری ساطوری شده و پنیر گودا قرار دهید و داخل تابه ای بدون روغن ، نان ها را روی حرارت قرار دهید.
کمی بعد ساندویج ها را با فویل یا کاغذ ساندویجی بپوشانید و جسم سنگینی مانند قابلمه را روی ساندویج ها قرار دهید تا حالت پرس پیدا کنند.
نکته :
دقت کنید که فلفل دلمه ای ها را خیلی تفت ندهید چون باعث تلخی آن میشود.