28

سکونت دو کودک خواهر و برادر بی‌سرپرست در یک چاله!

  • 27 دسامبر 2020 - 10:48
سکونت دو کودک خواهر و برادر بی‌سرپرست در یک چاله!
ویدیویی از سکونت کودکان بی سرپرست در یک چاله و شرایط سرپرستی بچه های بی سرپرست

ماجرای سکونت دو کودک خواهر و برادر بی‌سرپرست در یک چاله

اخیرا گزارشی از دو کودک بی سرپرست که در یک چاله زندگی می کردند تهیه شده است. این دو کودک خواهر و برادر در نزدیکی سد ساحلی در حومه رودخانه کوهدشت استان لرستان سرپناهی از نخاله ها و ضایعات پلاستیک ساخته و با وجود خطرات محیطی در آنجا زندگی می کنند. در قسمت زیر ویدیویی از سکونت کودکان بی سرپرست در یک چاله منتشر شده است. برای مشاهده این ویدیو همراه ما باشید.

کودکان بی سرپرست

ویدئویی از سکونت دو کودک بی‌سرپرست در یک چاله در حومه رودخانه کوهدشت استان لرستان را مشاهده کنید.

این دو کودک سرپناهی را در نزدیکی سد ساحلی و مسیر سیلاب‌های این منطقه با استفاده از نخاله ها و ضایعات پلاستیک ساخته و در آن با وجود خطرات محیطی به سختی شب را به صبح می‌رسانند.

ویدیویی از سکونت دو کودک بی سرپرست در یک چاله , ببینید:

شرایط سرپرستی بچه های بی سرپرست

مسعودی فرید گفت: پس از اینکه قاضی حکم واگذاری فرزند را صادر کرد، کودک به مدت ۶ ماه آزمایشی نزد والدین می رود و در صورتی که پذیرش و ارتباط از هر دو طرف صورت گیرد و مشکلی ایجاد نشود، حکم دائمی از سوی قاضی صادر می شود. در برخی موارد نیز به دلایل مختلف کودک مجددا به بهزیستی برگردانده می شود که در این صورت بعضی از کودکان دچار افسردگی یا بی قراری می شوند به همین دلیل است که روند واگذاری کمی طولانی است تا این گونه مشکلات رخ ندهد.

شرایط سرپرستی کودکان بی سرپرست

شرایط سرپرستی کودکان بی سرپرست

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی افزود: در این مدت نیز مشاوران همراه با خانواده حضور دارند تا از مشکلاتی که شاید برای کودک ایجاد شود، جلوگیری کنند.

وی گفت: بر اساس قانون جدید فرزندخواندگی، اموال و دارایی های خانواده متقاضی بررسی می شود و با توجه به شرایط خانواده، قاضی حکم می دهد که چه اموالی به فرزندخوانده برسد اما در قانون قدیم درصدی از اموال به اسم کودک می شد که این در قانون جدید حذف شده و به قاضی سپرده شده است.

به گفته فرید، بر اساس قانون، فرزندخوانده ارث نمی برد که البته ما با این موضوع مخالف هستیم، چرا که کودکی که سال ها همانند فرزند اصلی والدین در خانواده بزرگ می شود، بعد از فوت والدین، فرزندان اصلی ارث می برند اما فرزندخوانده خیر، در این صورت کودک هیچ سهمی ندارد و مجددا به نقطه صفر می رسد و به بهزیستی مراجعه می کند، بنابراین ما می خواهیم این قانون اصلاح شود.

لینک کوتاه : https://www.aparatme.ir/?p=2249
  • نویسنده : حسن
  • ارسال توسط :
  • منبع : Niksalehi
  • 746 بازدید

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.