4

طرز تهیه باسلوق ژله ای

  • 06 ژانویه 2021 - 18:07
طرز تهیه باسلوق ژله ای
اگرچه باسلوق یکی از شیرینی هایی است که خیلی زیاد مصرف نمی شود اما خیلی ها آن را دوست دارند. برای همین طرز تهیه باسلوق ژله ای خانگی را به شما آموزش داده ایم.

 مواد لازم برای باسلوق ژله ای

  •    ژله موردنظر:یک بسته لیمو یا پرتقال
  •     شکر:یک پیمانه
  •     نشاسته:نصف پیمانه
  •     آب سرد:یک دوم پیمانه
  •     گلاب:یک دوم پیمانه
  •     آرد نشاسته و پودرقند:به میزان لازم برای غلتاندن
باسلوق ژله ای

طرز تهیه باسلوق ژله ای

ابتدا نصف پیمانه نشاسته را در قابلمه ای بریزید و نصف پیمانه آب سرد را کم کم به آن اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که نشاسته حل شود.

قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید، زمانی که مواد کمی گرم شد پودر ژله و شکر را به ترتیب افزوده و به هم زدن ادامه دهید .

در آخر گلاب را اضافه کنید و زمانی که مواد جوشید و به غلظت رسید آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

در این فاصله کیسه نایلونی را داخل قالب مورد نظر پهن کنید و مواد باسلوق بریزید و روی آن را صاف کنید. باسلوق ژله ای را برای ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.

بعد از گذشت این زمان باسلوق را از قالب خارج کرده پلاستیک آن را جدا کنید و با یک چاقوی تیز آن را به شکل مربع های مساوی ببرید.

قطعات باسلوق را در پودر قند و آرد نشاسته بغلطانید و در ظرف پذیرایی بچینید.

نکته

شما می توانید به دلخواه از انواع اسانس ها و رنگ ها در داخل این دسر استفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید.

باسلوق ژله ای

نکات تکمیلی در مورد باسلوق ژله‌ ای

باسلوق ژله‌ ای جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
باسلوق ژله‌ ای را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

لینک کوتاه : https://www.aparatme.ir/?p=2705
  • نویسنده : حسن
  • ارسال توسط :
  • منبع : نمناک
  • 435 بازدید

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.