6

دستور تهیه “مربای غوره” خانگی خوشمزه

  • 28 فوریه 2021 - 17:26
دستور تهیه “مربای غوره” خانگی خوشمزه
اگر به دنبال یک مربای خوشمزه و پر خاصیت هستید حتما “مربای غوره” را امتحان کنید که برای تقویت سیستم گوارش و اشتهاآوری بسیار مفید می باشد.

طرز تهیه مربای غوره خانگی :

غوره همان انگور نارس است که بسیار مفید است و در طب سنتی از آن بسیار استفاده می شود پس حتما مربای غوره را تهیه کنید و مزه و خاصیت آن لذت ببرید.

مربای غوره

مربای غوره

مواد لازم مربای غوره:

  • غوره  ۱ کیلوگرم
  • شکر ۱٫۵ کیلو گرم
  • آب ۳ لیوان
  • هل ۳ عدد
  • گلاب ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای غوره:

مرحله اول

برای تهیه مربای غوره با کیفیت غوره های بدون دانه را انتخاب کنید و به خوبی پاک کنید و بعد از شستن درون قابلمه ای مناسب قرار دهید .

مرحله دوم

سپس شکر و آب را به قابلمه ای که غوره ها در آن است اضافه میکنیم و روی شعله متوسط قرار می دهیم و کفی که از جوشیدن مربا به وجود می آید را از قابلمه خارج کنید.

مرحله سوم

بعد از حدود ۲ ساعت که غوره ها به خوبی پختند و مربا به قوام مناسبی رسید هل و گلاب را اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش میکنیم.

مرحله چهارم

وقتی مربا سرد شد آن را درون ظرف های مناسب ریخته و درب آنها را به خوبی بسته و در جای خنک نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربای غوره

مربای غوره جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
مربای غوره را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

لینک کوتاه : https://www.aparatme.ir/?p=6103
  • نویسنده : حسن
  • ارسال توسط :
  • منبع : نمناک
  • 718 بازدید

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.