طرز تهیه مربای غوره خانگی :
غوره همان انگور نارس است که بسیار مفید است و در طب سنتی از آن بسیار استفاده می شود پس حتما مربای غوره را تهیه کنید و مزه و خاصیت آن لذت ببرید.
مواد لازم مربای غوره:
- غوره ۱ کیلوگرم
- شکر ۱٫۵ کیلو گرم
- آب ۳ لیوان
- هل ۳ عدد
- گلاب ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای غوره:
مرحله اول
برای تهیه مربای غوره با کیفیت غوره های بدون دانه را انتخاب کنید و به خوبی پاک کنید و بعد از شستن درون قابلمه ای مناسب قرار دهید .
مرحله دوم
سپس شکر و آب را به قابلمه ای که غوره ها در آن است اضافه میکنیم و روی شعله متوسط قرار می دهیم و کفی که از جوشیدن مربا به وجود می آید را از قابلمه خارج کنید.
مرحله سوم
بعد از حدود ۲ ساعت که غوره ها به خوبی پختند و مربا به قوام مناسبی رسید هل و گلاب را اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش میکنیم.
مرحله چهارم
وقتی مربا سرد شد آن را درون ظرف های مناسب ریخته و درب آنها را به خوبی بسته و در جای خنک نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای غوره
مربای غوره جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
مربای غوره را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .