10

نکات کلیدی در تهیه “مربای سیب” خوشمزه

  • 15 نوامبر 2020 - 16:37
نکات کلیدی در تهیه “مربای سیب” خوشمزه
برای درست کردن “مربای سیب” ابتدا سیب ها را شسته و پوست بکنید و هسته های آن را جدا کنید. شکر و آب را درون ظرفی ریخته و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید...

مواد لازم برای مربای سیب

  • شکر   ۱ کیلوگرم
  • سیب   ۱ کیلو
  • گلاب  نصف پیمانه
  • زعفران غلیظ  ۱ قاشق مرباخوری
  • جوهر لیمو سیتریک اسید  نصف قاشق چایخوری
  • آب ۲ پیمانه
مربای سیب

مربای سیب

روش پخت مربای سیب

ابتدا آب و شکر را درون قابله ای بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

سیب ها را هم پس از شستن پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید . دقت کنید هسته های آن را حین خرد کردن جدا کنید .وقتی شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد سیب ها را داخل آن شهد بریزید و حرارت را کم کنید تا سیب به مدت ۱ ساعت به آرامی با حرارت کم بپزد. حتما در هنگام پخت کف هایی که رو ی مربا می آیند را با قاشق بگیرید تا مربا شفاف شود.

 طرز درست کردن مربای سیب

بعد از اینکه سیب ها پخت در مرخله آخر پخت زعفران را به همراه جوهر لیمو و گلاب به مربا اضافه کنید و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید. و وقتی مربا سرد شد آنها را در ظرف های درب دار تمیز و خشک در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربای سیب

مربای سیب جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .
مربای سیب را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۰ نفر مناسب میباشد .

لینک کوتاه : https://www.aparatme.ir/?p=306
  • نویسنده : مجید
  • ارسال توسط :
  • منبع : namnak
  • 327 بازدید

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.