4

دستور تهیه “لوز پسته ای” برای شب عید

  • 14 فوریه 2021 - 17:04
دستور تهیه “لوز پسته ای” برای شب عید
“لوز پسته ای” از شیرینی های دلچسب و خوشمزه مخصوص مهمانی ها و مجالس می باشد که میان ایرانی ها از طرفداران زیادی برخوردار است.

 مواد لازم شیرینی لوز پسته ای 

  • شکر : ۱۵۰ گرم
  • آب :۱۵۰ گرم
  • پسته :۱۵۰ گرم
  • پودر هل و گلاب :به میزان لازم
لوز پسته ای

لوز پسته

شیرینی لوز پسته ای

طرز تهیه شیرینی لوز پسته ای

برای تهیه این شیرینی لذیذ و سنتی ابتدا باید در ظرفی شکر را به همراه آب روی شعله گاز قرار بدهید و بگذارید تا شکر و آب حل شده و به جوش بیایند در ادامه گلاب و پودر هل را نیز به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مواد با یکدیگر حل شده و شربت غلیظی  آماده شود.

ظرف حاوی شهد را از روی شعله گاز بردارید و بگذارید شهد تان کمی خنک شود.

ظرف جداگانه دیگری بردارید و مقدار گفته شده پسته را درون آن بریزید سپس شربت غلیظ شده تان را به آرامی به پودر پسته اضافه کنید و ترکیب کنید تا کاملا به حالت خمیر در بیاید و چسبندگی مطلوبی به دست آید.

در ظرف بزرگی مانند سینی ته ظرف را سلفون و یا کیسه فریزر بکشید و و روی آن مقداری پودر پسته بریزید و خمیرتان را روی آن بریزید و با کمک یک گوشکوب و یا قاشق آن را صاف کنید تا یک ورقه صاف و منسجم از این خمیر داشته باشید.

سینی را درون یخچال بگذارید و اجازه دهید تا شیرینی فرم بگیرد. از دو ساعت تا یک شبانه روز زمان مناسبی برای استراحت می باشد.

بعد از فرم گرفتن شیرینی آن را از یخچال خارج کرده و با کمک یک چاقو که کمی آن را خیس کرده اید و آن را لوزی لوزی برش بزنید.

برای برش لوزی شکل باید برش های اریب بزنید و دوباره از سمت برعکس آن برش اریب شکل بزنید. نکته دیگری که وجود دارد شما می توانید این مقدار را نسبت به تعدا نفرات بالا ببرید و اینکه می توانید از شکلات سفید درون مواد اولیه استفاده کنید.

لینک کوتاه : https://www.aparatme.ir/?p=5812
  • نویسنده : حسن
  • ارسال توسط :
  • منبع : نمناک
  • 229 بازدید

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.