مواد لازم شیرینی لوز پسته ای
- شکر : ۱۵۰ گرم
- آب :۱۵۰ گرم
- پسته :۱۵۰ گرم
- پودر هل و گلاب :به میزان لازم
شیرینی لوز پسته ای
طرز تهیه شیرینی لوز پسته ای
برای تهیه این شیرینی لذیذ و سنتی ابتدا باید در ظرفی شکر را به همراه آب روی شعله گاز قرار بدهید و بگذارید تا شکر و آب حل شده و به جوش بیایند در ادامه گلاب و پودر هل را نیز به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مواد با یکدیگر حل شده و شربت غلیظی آماده شود.
ظرف حاوی شهد را از روی شعله گاز بردارید و بگذارید شهد تان کمی خنک شود.
ظرف جداگانه دیگری بردارید و مقدار گفته شده پسته را درون آن بریزید سپس شربت غلیظ شده تان را به آرامی به پودر پسته اضافه کنید و ترکیب کنید تا کاملا به حالت خمیر در بیاید و چسبندگی مطلوبی به دست آید.
در ظرف بزرگی مانند سینی ته ظرف را سلفون و یا کیسه فریزر بکشید و و روی آن مقداری پودر پسته بریزید و خمیرتان را روی آن بریزید و با کمک یک گوشکوب و یا قاشق آن را صاف کنید تا یک ورقه صاف و منسجم از این خمیر داشته باشید.
سینی را درون یخچال بگذارید و اجازه دهید تا شیرینی فرم بگیرد. از دو ساعت تا یک شبانه روز زمان مناسبی برای استراحت می باشد.
بعد از فرم گرفتن شیرینی آن را از یخچال خارج کرده و با کمک یک چاقو که کمی آن را خیس کرده اید و آن را لوزی لوزی برش بزنید.
برای برش لوزی شکل باید برش های اریب بزنید و دوباره از سمت برعکس آن برش اریب شکل بزنید. نکته دیگری که وجود دارد شما می توانید این مقدار را نسبت به تعدا نفرات بالا ببرید و اینکه می توانید از شکلات سفید درون مواد اولیه استفاده کنید.