26

از صفر تا صد “فرنی با آرد برنج” ، طعمی فراتر از انتظار

  • 15 نوامبر 2020 - 16:52
از صفر تا صد “فرنی با آرد برنج” ، طعمی فراتر از انتظار
روش تهیه فرنی بسیار ساده و خوشمزه با آرد برنج و گلاب ویژه ماه مبارک رمضان در سایت نمناک تقدیم شما روزه داران عزیز. طرز تهیه انواع فرنی ها را در سایت aparatme دنبال کنید.

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

راحت بودن طرز تهیه فرنی توانسته آن را به یکی از محبوب ترین غذاهای ماه رمضان بر سر سفره ی افطار در میان مردم کند که واقعا خوردن فرنی بعد از چند ساعت روزه داری حسابی لذت بخش و به یاد ماندنی خواهد بود.

فرنی با آرد برنج

مواد لازم فرنی

مواد لازم برای درست کردن فرنی با آرد برنج

مواد لازم برای درست کردن فرنی با آرد برنج

  • شیر ۴ لیوان
  • آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری سرپر
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • آب نصف استکان
  • گلاب نصف استکان
  • هل سائیده شده و پودر شده نصف قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق مرباخوری برای تزیین
  • دارچین برای تزیین
  • خلال پسته برای تزیین

طرز تهیه کامل فرنی با آرد برنج

آموزش درست کردن فرنی خوشمزه با آرد برنج

طرز تهیه مرحله به مرحله درست کردن فرنی با آرد برنج

ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر ترجیحا (تفلون )بریزید.

فرنی افطار با آرد برنج خوشمزه

چجوری بهترین فرنی را درست کنیم ؟

سپس آرد برنج را به همراه آب ، شکر و هل اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا آرد و شکر در شیر سرد حل شوند. مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود.

فرنی برای نوزاد

طرز تهیه فرنی با آرد برنج و نکات آن

آموزش درست کردن فرنی با آرد برنج :مرحله افزودن گلاب

پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود .بعد گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا قوام و غلظت لازم برای فرنی بدست آید فرنی را بایستی سریعاً در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید، بریزید دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.

نکته ای که لازم است ذکر شود این است که اگر هم اتفاقی فرنی تصادفا ته گرفت سعی کنید دیگر از ته قابلمه مواد را هم نزنید و از ۲ میلی متر بالاتر قابلمه بقیه مواد را هم بزنید.

 فرنی با آرد برنج طرز تهیه

اصول درست کردن فرنی با طعمی فوق العاده

روش تزئین فرنی

فرنی در کنار شله زرد از جمله غذاهایی هستند که در سفره افطار اکثر ایرانی دیده می شود اما اگر قصد بر این باشد که فرنی را برای یک مجلس و میهمانان سرو کنید لازم به این اصل است که آن را با شکلی زیبا که آن را خوشمزه تر کند تزئین نمایید.

برای تزئین فرنی میتوانید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید . با نوک قاشق یا قطره چکان روی فرنی هایی که در کاسه ها کمی سرد شده و خود را گرفته چند قطره از زعفران دم کرده در وسط یا اطراف فرنی بریزید و با خلال پسته و یا کمی دارچین تزئین کنید.

تزئین فرنی

از صفر تا صد درست کردن فرنی فوق العاده خوشمزه

نکات مهم در تهیه فرنی عالی و خوشمزه

  1. فرنی را بعد از آماده شدن حتما در محیط آشپز خانه خنک کنید و بعد داخل یخچال قرار دهید تا فرنی آب نیندازد.
  2. بجای شکر و پودر قند میتوانید از عسل و یا شیرین کننده های طبیعی دیگر استفاده کنید.
  3. فرنی را بلافاصله بعد از اماده شدن در ظرف های مورد نظر بریزید و تزیین کنید.
  4. اگر دوست داشته باشید فرنی شما زعفرانی و یا شکلاتی شود هنگام اضافه کردن ارد به آن کمی زعفران و یا پود کاکائو اضافه کنید.
  5. آرد برنج را حتما با شیر سرد حل کنید تا گلوله گلوله نشود.
  6. آرد برنج دررنگ و عطر فرنی تاثیر فوق العاده ای دارد.
  7. در طول درست شدن فرنی حرارت باید همواره کم باشد و فرنی مدام هم زده شود.
  8. برای تزیین فرنی میتوانید از دارچین ، گل سرخ ، خلال پسته ، بادام ، کنجد و یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد فرنی با آرد برنج

فرنی با آرد برنج جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
فرنی با آرد برنج را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

لینک کوتاه : https://www.aparatme.ir/?p=332
  • نویسنده : مجید
  • ارسال توسط :
  • منبع : namnak
  • 748 بازدید

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.