طرز تهیه خوراک مرغ چینی
خوراک مرغ چینی یک غذاهای خوشمزه و لذیذ از مرغ و سبزیجات است که دستور تهیه پیچیده ای ندارد و به راحتی میتوان آن را به عنوان یک غذای کامل در در وعده نهار و یا شام میل کرد.
مواد لازم :
- سینه مرغ : ۶۰۰ گرم
- سیر : ۳ حبه
- پیاز نگینی خرد شده : ۱ عدد
- سویا سس : ۲ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت :نصف پیمانه
- آرد سفید :¼ پیمانه
- تخم مرغ :۲ عدد
- شکر قهوه ای :¼ پیمانه
- سرکه سیب :نصف پیمانه
- سس کچاپ : یک سوم پیمانه
- آب :نصف پیمانه
- فلفل دلمه ای رنگی خرد شده : ۳ عدد
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
خوراک مرغ چینی با برنج
دستور پخت خوراک مرغ چینی
قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و داخل آن سیر، سرکه، سس کچاپ،شکر، سویا سس و آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سس به جوش بیاید.
سپس کمی نمک و فلفل سیاه به سس اضافه کنید و بگذارید تا غلیظ ترشود.وقتی سس غلیظ تر شد، آنرا از روی حرارت بردارید.
تخم مرغ ، آرد و نشاسته را داخل سه ظرف جداگانه بریزید.تابه مناسب را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید.
مقداری روغن داخل تابه بریزید و صبر کنید تا روغن به خوبی داغ شود.سپس تکه های گوشت مرغ را ابتدا به نشاسته آغشته کنید، سپس در تخم مرغ و بعد در آرد بغلطانید.
در نهایت تکه های مرغ را در روغن سرخ کنید.در تابه دیگری پیاز و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا کاملا نرم شوند.
بعد به آنها تکه های مرغ سرخ شده را به همراه سس اضافه کنید و تفت دهید تا سس به خورد مرغ و سبزیجات برود.
خوراک مرغ چینی آماده شده را به همراه نان و یا برنج میل کنید.