طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی
- پاچ باقلای کشاورزی ۳۰۰گرم
- تخم مرغ ۳ عدد
- شوید خشک ۴ حبه
- کره یا روغن زیتون ۱۰۰ گرم
- سیر کوبیده شده ۴ حبه
- آب ۱ لیتر
- دارچین به مقدار نیاز
- نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
مرحله درست کردن باقلا قاتوق گیلانی
نکات درست کردن باقلا قاتوق گیلانی
پاچ باقلای خشک را از فروشگاه های خواروبار می توان خرید.
پاچ باقلا دو نوع است:پاچ باقلای محلی که پس از پخته شدن شکل خود را حفظ می کند و پاچ باقلای کشاورزی که زودپز بوده و اگر زیاد پخته شود له می شود.
تخم مرغ را نباید داخل غذا هم بزنید.
شوید اگر خیلی زیاد باشد موجب تلخی غذا می شود.
اگر از باقلای تازه محلی استفاده می کنید، نیاز به خیس خوردن ندارد، ولی نوع خشک آن احتیاج به خیس خوردن دارد.
حتما باقلا را از شب قبل خیس کنید تا پوست آن راحت جدا شود.
از باقلای مازندرانی استفاده نکنید؛ زیرا این باقلا در تهیه ی باقلا وابیج به کار می رود.
این غذا با ماهی شور، زیتون پرورده، سیرترشی، ماست و خیار سرو می شود.
اگر به هر دلیلی امکان استفاده از تخم مرغ را ندارید، می توانید آن را به غذا اضافه نکنید.
نکات تکمیلی در مورد باقلا قاتق
باقلا قاتق جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
باقلا قاتق را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .