30

دستور پخت “آش ماش و شلغم” خوشمزه و پرخاصیت

  • 15 نوامبر 2020 - 16:51
دستور پخت “آش ماش و شلغم” خوشمزه و پرخاصیت
ابتدا گوشت گوسفند را با پیاز و نمک و زردچوبه بپزید سپس ریش کنید. ماش را از قبل خیس کنید و بپزید .

مواد لازم برای آش ماش و شلغم :

  • گردن گوسفند :۲۰۰ گرم
  • ماش :۱ لیوان
  • شلغم :۲ عددخرد شده
  • هویج :۲ عدد خرد شده
  • اسفناج و گشنیز :  ۳۰۰ گرم
  • سیر :۲ حبه خردشده
  • پیاز :۳ عدد خرد شده
  • زعفران دم کرده :به مقداری نیاز
  • آویشن خشک :به مقدار کم
  • نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی
آش ماش و شلغم
آش ماش و شلغم

طرز تهیه آش ماش و شلغم با گوشت :

ابتدا ماش را بشویید و چند ساعتی خیس دهید.

گوشت گوسفند را با پیاز، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.بعد از اینکه گوشت پخت آن را ریش ریش کنید .

ماش را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. به ماش در حال پختن ، گوشت ریش ریش شده گوسفند را به همراه تکه های شلغم خرد شده ،اسفناج ، گشنیز و هویج اضافه کنید.

همچنین با اضافه کردن پیاز فراروان ، کمی سیر و آویشن و مقداری زعفران بگذارید تا آش  بپزد. وقتی آش پخت و کاملا جا افتاد آن  را با لیمو ترش سرو کنید.

تهیه آش ماش و شلغم

نکات تکمیلی در مورد آش ماش و شلغم

آش ماش و شلغم جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد .
آش ماش و شلغم را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

لینک کوتاه : https://www.aparatme.ir/?p=328
  • نویسنده : مجید
  • ارسال توسط :
  • منبع : namnak
  • 682 بازدید

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.