مواد لازم برای آش ماش و شلغم :
- گردن گوسفند :۲۰۰ گرم
- ماش :۱ لیوان
- شلغم :۲ عددخرد شده
- هویج :۲ عدد خرد شده
- اسفناج و گشنیز : ۳۰۰ گرم
- سیر :۲ حبه خردشده
- پیاز :۳ عدد خرد شده
- زعفران دم کرده :به مقداری نیاز
- آویشن خشک :به مقدار کم
- نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی
طرز تهیه آش ماش و شلغم با گوشت :
ابتدا ماش را بشویید و چند ساعتی خیس دهید.
گوشت گوسفند را با پیاز، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.بعد از اینکه گوشت پخت آن را ریش ریش کنید .
ماش را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. به ماش در حال پختن ، گوشت ریش ریش شده گوسفند را به همراه تکه های شلغم خرد شده ،اسفناج ، گشنیز و هویج اضافه کنید.
همچنین با اضافه کردن پیاز فراروان ، کمی سیر و آویشن و مقداری زعفران بگذارید تا آش بپزد. وقتی آش پخت و کاملا جا افتاد آن را با لیمو ترش سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد آش ماش و شلغم
آش ماش و شلغم جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد .
آش ماش و شلغم را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .